Wil jij als Arnhemse horecaondernemer ook bijdragen aan een groenere stad? Je bent van harte welkom bij ons volgende horeca-event op maandag 3 november 2025.

Het horeca-event van Arnhem Lekker & Groen! is dé perfecte gelegenheid om bij te praten, nieuwe contacten te leggen en ideeën uit te wisselen. Dit biedt jou de kans om je netwerk uit te breiden en samen te werken aan een groenere toekomst voor de horeca in Arnhem.

Op het programma:

  • Workshop ‘Menu van de Toekomst’ door studenten van de HAN: aan de slag met jouw menukaart.
  • Plantaardige lunch verzorgd door FoodVia, met gerechten die laten zien dat duurzaam eten ook onweerstaanbaar lekker is. Met hulp van studenten Rijn IJssel horeca-opleiding.
  • Mystery visit-resultaten Secret View: zie hoe Arnhem Lekker & Groen-deelnemers scoren en wat jij daarvan kunt leren.
  • Speeddate-sessies met collega-horecaondernemers: deel ideeën, uitdagingen en duurzame successen.
  • Resultaten van de Arnhemse Food Waste Challenge én praktische tips om zelf voedselverspilling te verminderen.
  • We sluiten af met een gezellige borrel, we proosten op de eerste groene Michelinster in Arnhem.

Deze keer zijn we te gast bij Arnhem Lekker & Groen! restaurant FoodVia. Wil jij erbij zijn? Meld je aan door een e-mail naar info@puuruiteten.nl te sturen, met als onderwerp ‘Arnhem Lekker & Groen! 3 november 2025’. Vergeet niet een eventuele allergie door te geven. En ken je collega-horecaondernemers? Nodig hen uit om er ook bij te zijn. Per bedrijf ontvangen we graag maximaal 2 aanmeldingen.

Heb je een vraag? Neem gerust contact op met Jeannette van Mullem, projectleider Arnhem Lekker & Groen!, via info@puuruiteten.nl of 06-4321 9047.

Heb je een vraag?

We zijn ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk advies? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens