Het is weer zover! Wij nodigen jullie van harte uit voor onze sprankelende algemene ledenvergadering op maandag 26 februari bij Ons Café Esch.

Tijdens de vergadering zullen we de laatste ontwikkelingen binnen KHN bespreken, terugblikken op het afgelopen jaar en vooruitkijken naar de spannende plannen voor de toekomst. Jouw aanwezigheid en inbreng zijn van onschatbare waarde, want samen vormen we de drijvende kracht achter het succes van onze bruisende horecagemeenschap.

Maar laten we niet vergeten dat er na de vergadering ruimte is voor gezelligheid en informeel contact! Vanaf 20.00 uur willen we samen met alle horecaondernemers in Boxtel, Liempde, Esch en Lennisheuvel proosten tijdens de netwerkborrel, die duurt tot 22.00 uur. Dit is de perfecte gelegenheid om jouw mede-ondernemers te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en nieuwe connecties te leggen, allemaal onder het genot van een hapje en een drankje.

Wanneer: Maandag 26 februari 2024
Tijd:
19.00 - 22.00 uur
Waar: Ons Café, Leunisdijk 28, 5296 KZ in Esch

Programma
1. Opening
2. Samenwerking
3. Eerlijk speelveld / paracommercie (input ophalen bij leden)
4. Veiligheid (input ophalen bij leden)
5. Wvttk
6. Rondvraag
7. Sluiting
8. Netwerkborrel van 20.00 tot 22.00 uur

Aanmelden
Graag aanmelden via: boxtelliempde@khn.nl.

Wij hopen op een grote opkomst en kijken uit naar een inspirerende avond vol nieuwe inzichten en waardevolle contacten. Samen bouwen we aan een nog sterker KHN Boxtel!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens