Naast het verslag, vanuit het afdelingsbestuur en KHN landelijk, horen wij graag hoe het met jou gaat! Waar liggen uitdagingen of kansen en hoe verder in 2023. Meld je aan voor deze bijeenkomst!

Het bestuur van KHN Sint Michielsgestel nodigt jou en onze partners van harte uit voor de algemene ledenvergadering.

Wanneer? Dinsdag 15 november 2022
Tijd? Inloop 09.45 uur (start vergadering 10.00 uur)
Waar? Gasterij de Zwaantjes, Petrus Dondersplein 7 in Sint Michielsgestel

Rond 11.15 uur wordt de vergadering gesloten en staat er voor wie nog niet direct terug naar de zaak of huis gaat een hapje en drankje klaar. Een moment om elkaar beter te leren kennen en ervaringen uit te wisselen.

Agenda en bespreekpunten

 1. Opening en mededelingen
 2. Hoe gaat het met iedereen?
 3. Ingekomen stukken
 4. Verslag algemene ledenvergadering 29-11-2021*
 5. Terugblik 2022
 6. Bestuurszaken:
  6.1. Financiën
  6.2. Beleidsplan
  6.3. Actueel nieuws horeca en gemeente
 7. Informatie vanuit KHN
 8. Rondvraag
 9. Sluiting

*Op Mijn KHN kun je het verslag van de vorige vergadering downloaden. Deze informatie is alleen toegankelijk voor KHN-leden. Als lid kun je inloggen op Mijn KHN met jouw gebruikersnaam en wachtwoord. Inloggegevens vergeten? Op deze pagina kun je een nieuwe inlog aanvragen.

Heb je een vraag, actualiteit of relevant nieuws welke je graag wilt delen? Dit horen wij uiteraard graag, zend dit uit aan onderstaand mailadres, dan kunnen wij er tijdens de vergadering aandacht aan geven.

Aanmelden

Wij ontvangen jouw aanmelding graag via sintmichielsgestel@khn.nl. Geef hierbij je naam en het aantal gasten aan. Ook horen wij graag of je blijft voor een hapje en een drankje en of er eventuele (di)eetwensen zijn.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens