Op 8 maart laten we je in een wervelend programma zien wat de nieuwste trends en ontwikkelingen zijn op het gebied van digitalisering in de horeca. Meld je snel aan voor deze bijeenkomst!

In deze tijd kunnen digitale oplossingen ervoor zorgen dat je de werkdruk van je personeel kunt verlagen én jouw klantcontact optimaal blijft. Laat je inspireren door collega’s die al digitale stappen hebben gemaakt.

Wanneer? Dinsdag 8 maart 2022
Tijd? 10.00 - 11.30 uur
Waar? Live uitzending op locatie

Limburgse Toerisme en recreatie ondernemers vertellen inspirerende verhalen over hoe zij digitale oplossingen omarmen in hun bedrijf. Dat gebeurt op de bank bij Jan Scheele of middels korte video-impressies, gemaakt op locatie. Daarnaast nemen we je mee in de ondersteuning die het programma LimburgToerisme van LIOF je kan bieden.

We zijn die dag te gast bij Buitenplaats Vaeshartelt. Vanuit 'the Ballroom' verzorgen we een live-uitzending, maar we hebben ook plek voor 40 studiogasten.

Meer informatie en aanmelden

Kijk op de website van LIOF Digitalisering als oplossing voor het personeelstekort in de horeca? voor meer informatie en meld je vandaag nog aan!

Deze uitzending verzorgen we samen met onze partners LIOF, Hiswa-Recron en FoodLAB.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens