Een gezellige en veilige avond uit vraagt achter de schermen om goede voorbereiding en samenwerking, want in het uitgaansleven van Oosterhout doen zich ook incidenten voor.

Denk hierbij aan bezoekers die onder invloed zijn van drank en/of drugs, het in bezit hebben van een wapen, bezoekers die worden lastiggevallen of het handelen in drugs. De Oosterhoutse horecaondernemers kunnen deze problemen niet alleen aanpakken. Gemeente en politie ook niet. Tijd voor een gezamenlijke en effectieve aanpak, zodat we samen de veiligheid kunnen verbeteren in jouw horecazaak én het Oosterhoutse uitgaansleven. Tijd voor actie!

Wanneer : Maandag 27 maart 2023
Tijd : 19:00 tot 21:30 uur
Waar : In de Nachtwacht, Klappeijstraat 11 in Oosterhout

Programma

Daarom nodigen we jou als horecaondernemers in de Klappeijstraat, Leijsenhoek of Markt uit om samen de handen ineen te slaan. De opzet van de avond:

  • 19:00 uur Inloop bij de Nachtwacht
  • 19:30 uur Welkomstwoord burgemeester Mark Buijs
  • 19:40 uur KHN: Waarom deze bijeenkomst?
  • 19:55 uur Politie: Wat speelt er in Oosterhout
  • 20:10 uur PVO: Wat houden de huisregels in en wat zijn Collectieve Horeca Ontzeggingen (CHO)?
  • 20:30 uur Vragen en aansluitend borrel
  • 21:30 uur Einde

Deelnemen

Op deze avond zijn onder andere burgemeester Mark Buijs, wijkagent Jack Bode, Femke Sleutjes (KHN) en René Nouwens (PVO) aanwezig, maar de belangrijkste aanwezige ben JIJ als horecadeelnemer. Meld je tot 23 maart aan via: horecaoosterhoutkhn@gmail.com. Geef hierbij aan welk horecabedrijf je vertegenwoordigt en het aantal personen (max. 3 personen per horecazaak). Heb je vragen of wil je meer informatie? Stel deze dan via bovengenoemd e-mailadres. Wij nemen dan contact met je op.

We hopen je de 27e te ontmoeten!

In samenwerking met


Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens