Met genoegen informeren wij jou namens KHN Eindhoven over het initiatief tot het opstellen van een Collectieve Horeca Ontzegging (CHO) voor Eindhoven. Ons gezamenlijke doel is het bevorderen van een veiligere uitgaansomgeving en wij nodigen jou uit om hier actief aan bij te dragen.

De CHO is ontworpen als een gezamenlijk middel om als lokale horecaondernemers samen te werken aan een veiliger Eindhoven. Het biedt niet alleen een helder signaal naar het publiek, maar stelt ons tevens in staat om gezamenlijk en effectief naar ons gemeenschappelijke doel toe te werken.

Voor een gedetailleerde uitleg van de ins en outs verwijzen wij je graag naar deze brief. Hierin vind je alle relevante informatie met betrekking tot de CHO en hoe deze bijdraagt aan een veiliger uitgaansklimaat in Eindhoven.

Aanmeldformulier CHO

Tevens tref je bij deze brief het aanmeldformulier aan. Wij willen jou vriendelijk verzoeken om dit formulier in te vullen mee te nemen naar de algemene ledenvergadering van woensdag 24 januari aanstaande . Casimir Stahlecker - regiomanager KHN Eindhoven - kan dit formulier eventueel ook persoonlijk bij je op komen halen in week 5 op maandag 29 januari, dinsdag 30 januari of vrijdag 2 februari in de ochtend (mocht je dit wensen, graag voor maandag 22 januari een persoonlijk e-mailbericht aan Casimir via c.stahlecker@khn.nl). Mocht je vragen hebben kunnen die tijdens het bezoek ook direct gesteld worden.

Wij zijn ervan overtuigd dat jouw betrokkenheid en medewerking aan de CHO niet alleen de veiligheid in Eindhoven ten goede zal komen, maar ook zal bijdragen aan een positieve samenwerking binnen de Eindhovense horecaondernemers.

Vragen

Mocht je nog vragen hebben of behoefte hebben aan verdere toelichting, aarzel dan niet om contact op te nemen met KHN Eindhoven via eindhoven@khn.nl.

Wij zien uit naar jouw deelname aan dit waardevolle initiatief en danken je bij voorbaat voor je medewerking.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens