LIOF organiseert rondom het thema online zichtbaarheid laagdrempelige online workshops. In deze workshop krijg je een overzicht van de nieuwste mogelijkheden, praktische tips en handvatten die je direct in de praktijk kunt brengen.

De workshops worden speciaal afgestemd op ondernemers in de sector toerisme & recreatie. Wil jij ook een krachtige basis op het gebied van online communicatie en up to date zijn over alle (nieuwe) mogelijkheden? En wil je na de workshops direct zelf aan de slag kunnen? Schrijf je dan in voor de komende workshop!

Online workshop Social Media | 6 december

In deze tweede online workshop neemt Jan Scheele je mee in de wereld van social media. Welke kanalen moet je nu gebruiken, hoe en waarvoor? Welke content plaats je op deze kanalen en hoe maak je die content makkelijk zelf? Wat zijn de nieuwste mogelijkheden van de verschillende kanalen en de valkuilen? Jan laat je zien hoe je deze content het beste kunt bepalen, maken, plannen én analyseren!

Programma

  • 10.00 uur: welkom door LIOF
  • 10.05 - 11.00 uur: workshop | Social Media
  • 11.00 - 11.05 uur: energy break
  • 11.05 - 11.15 uur: hoe nu zelf aan de slag!
  • 11.15 - 11.30 uur: vragen en afronding.

Trainer Jan Scheele

Van Friesland en Noord-Holland, tot Overijssel, Brabant en Limburg; Jan Scheele adviseert al jaren talloze ondernemers en overheden in de toeristische sector op het gebied van online marketing. In zijn masterclasses focust hij op de nieuwste mogelijkheden die er zijn op online marketinggebied, hoe je de meest gemaakte fouten voorkomt en welke praktische tips en apps je gelijk zelf kan gaan inzetten, zonder grote budgetten, met maximaal resultaat.

Wil je meedoen?

Leuk! Per workshop is er plek voor 25 deelnemers dus meld je nu aan via het aanmeldingsformulier! Na aanmelding ontvang je de deelnamelink.

Meer weten?

Wil je meer weten over de workshops of hoe LIOF jou als ondernemer in de toeristische sector kan helpen door te groeien? Bel of mail met Tamara Weide (tamara.weide@liof.nl / 06 29 49 37 08) of Lisette Tilmans (lisette.tilmans@liof.nl / 06 15 21 75 51).

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens