Het bestuur van KHN Maashorst i.o. heeft een nieuwe WhatsApp groep gemaakt voor haar leden. Deze app is gemaakt voor communicatie vanuit het bestuur (of de regiomanager) aan de leden van KHN Maashorst.

Deze app is gemaakt om jullie allen op een snelle manier te voorzien van belangrijke informatie, zoals het op de hoogte stellen van bijvoorbeeld nieuwe beschikbare subsidies, belangrijke nieuwsberichten vanuit gemeenten als ook informatie vanuit KHN Landelijk.

Uiteraard is het belangrijk dat je ook de weekupdate (WUP) van KHN actief blijft volgen, dit is niet in plaats van ‘maar ernaast’.

WhatsApp

Wij kiezen ervoor om vanuit deze app alleen informatie naar onze leden te zenden. Er kan dus niet op de berichten gereageerd worden. Een vraag of opmerking kan daarnaast ook altijd via een WhatsApp-privébericht gesteld worden aan één van de bestuursleden, in een mail aan ons secretariaat via landerd@khn.nl / uden@khn.nl of aan de regiomanager Niki Hendriks (n.hendriks@khn.nl / 06 53 41 30 96).

Aanmelden

Wil jij aan deze groep toegevoegd worden of wil je iemand anders toevoegen, gebruik dan deze link. Om een tsunami aan deelnemers te voorkomen willen wij in eerste instantie één persoon per bedrijf toevoegen. Meld je snel aan!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens