Citymarketing Velsen heeft het bestuur van KHN Velsen gevraagd onderstaand bericht met jou als KHN lid te delen.

Beste partner,

Hierbij nodigen wij je uit om deel te nemen aan de inputsessie Toerisme, retail, horeca en evenementen. Deze sessie vindt plaats op maandag 26 februari a.s. van 18.30 uur tot 21.00 uur in het Citymarketingkerkje aan de Helmstraat 9 in IJmuiden.

Voor Citymarketing Velsen staat 2024, naast onze vaste activiteiten en campagnes, voor een groot deel in het teken van het nieuwe meerjarenplan 2025-2030. Het huidige plan loopt tot 2026, maar vanwege SAIL 2025 en de viering van 150 jaar IJmuiden en het Noordzeekanaal in 2026 willen we een jaar eerder klaar zijn.

In het nieuwe plan willen we veel aandacht besteden aan de kansen die zich in de komende jaren voordoen. We kijken hoe onze economie eruit ziet en stellen ons de vraag hoe onze campagnes en activiteiten zich verhouden tot belangrijke onderwerpen als energietransitie, duurzaamheid, brede welvaart en ruimte. De balans tussen wonen, werken en recreëren staat daarbij centraal.

Door met elkaar in gesprek te gaan, willen wij tot realistische keuzes komen. En focus aanbrengen. Door de krachten te bundelen zijn we ook in de komende jaren in staat goed zichtbaar te zijn bij onze drie doelgroepen: bewoners, bedrijven en bezoekers.

Daarbij is het van belang dat we slim gebruikmaken van de grote evenementen en vieringen die eraan komen. Voordat onze citymarketeer aan de slag kan, gaan wij graag met jullie in gesprek over het nieuwe meerjarenplan.

Tijdens de inputsessie komen meerdere onderwerpen aan bod en staat steeds de vraag centraal wat Citymarketing Velsen hierin kan betekenen. Er is ook een interactief deel waarbij jij namens jouw bedrijf of organisatie kunt aangeven wat je echt belangrijk vindt voor het op de kaart zetten van IJmuiden en Velsen.

Aanmelden voor deze inputsessie kan door uiterlijk 21 februari een mail te sturen naar info@ijmuiden.nl. Per bedrijf/organisatie kan één vertegenwoordiger zich aanmelden. Broodjes regelen wij, eventuele dieetwensen of allergieën kun je kenbaar maken in de aanmeldmail.

Graag tot ziens op maandag 26 februari!

Met vriendelijke groeten,


Bas Kuntz
Voorzitter Stichting Citymarketing Velsen
Friso Huizinga
Citymarketeer Velsen | ijmuiden.nl

Wij zijn trots op onze partners! Kijk op ijmuiden.nl/partners om te zien met wie wij onze veelzijdige gemeente samen op de kaart zetten

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens