Voor veel leerlingen is de keuze voor een profiel lastig. Hoe kun jij hierbij helpen? Door een professionele (buddy) relatie aan te gaan met een individuele leerling en door vertrouwen te geven, zullen jongeren bloeien in hun ontwikkeling en worden ze geholpen met het ontdekken van hun eigen talenten.

Leerlingen in het voorbereidend middelbaar beroepsonderwijs (vmbo) kiezen uiterlijk aan het eind van het 2e leerjaar voor een profiel.

Beroepskeuze

Voor veel leerlingen is de keuze voor een profiel lastig. Ze vinden het moeilijk om aan het eind van het 2e leerjaar al een keuze voor een toekomstig beroep te maken. Hoe kun je elkaar hierin tegemoetkomen en elkaar helpen? Door een professionele (buddy) relatie aan te gaan met een individuele leerling en door vertrouwen te geven, zullen jongeren bloeien in hun ontwikkeling en worden ze geholpen met het ontdekken van hun eigen talenten.

Word een buddy voor een van deze leerlingen! Tenslotte ben jij ook gebaat bij enthousiast en kwalitatief goed geschoold personeel, dat een bewuste en zorgvuldige beroepskeuze heeft gemaakt.

Meer informatie en aanmelden

Kijk voor meer informatie op de website van VMBO Buddyproject VMBO Maastricht en meld je -uiterlijk vrijdag 17 juni- aan voor de kick-off bijeenkomst op woensdag 22 juni aanstaande van 15.00 – 17.00 uur. De locatie is: VMBO Maastricht, restaurant De Bonnefooi, Bemelerweg 1 te Maastricht.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens