Ben jij er dit jaar ook (weer) bij? De Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen bieden jou dé kans om met trots jouw bedrijf open te stellen voor inwoners van Noord-Holland van 21 t/m 26 maart 2022.

Van 21 t/m 26 maart 2022 ontmoeten inwoners, bedrijven en onderwijs elkaar tijdens de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen (KBBBD). Na drie succesvolle edities in West-Friesland openen ook bedrijven in de regio Alkmaar en de Kop van Noord-Holland hun deuren.

Aan de editie van 2019 in West-Friesland deden ruim 80 bedrijven mee, gezamenlijk ontvingen zij meer dan 1.800 bezoekers! Dus ben jij trots op jouw bedrijf en wil je laten zien wat je doet? Open dan, net als vele andere regionale bedrijven, ook jouw deuren tijdens de KBBBD in maart!

Tijdens de KBBBD kunnen inwoners kennismaken met bedrijven bij hen in de buurt. Werkzoekenden ontdekken welke mooie kansen er op de arbeidsmarkt bij hen in de buurt zijn. Scholieren en studenten zien wat er hier in de regio allemaal gebeurt en dat er ook dicht bij huis carrièremogelijkheden zijn. En ondernemers kunnen ook familie, vrienden of buren vol trots hun bedrijf laten zien.

Mijn bedrijf wil meedoen

Je hebt een bedrijf of organisatie in Noord-Holland Noord en je komt graag in contact met mensen die op korte of langere termijn jouw team komen versterken, inwoners of (nieuwe) klanten. De KBBBD is voor jouw bedrijf de uitgelezen kans om jouw medewerkers en klanten van de toekomst te ontmoeten. Jij bepaalt wat je op deze dag(en) wilt laten zien aan de mensen die hebben aangegeven geïnteresseerd te zijn in jouw bedrijf.

Meer informatie en aanmelden

Kijk voor meer informatie en aanmelden op de website van KBBBD. Je kunt jouw bedrijf aanmelden tot en met zondag 20 maart aanstaande.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens