Gemeente Meierijstad is trots op haar ondernemers en wil al haar ondernemers bedanken voor hun inzet. Op deze dag worden een tweetal activiteiten georganiseerd.

De gemeente Meierijstad heeft het bestuur van KHN Meierijstad gevraagd onderstaand bericht met jou als KHN lid te delen.

Gemeente Meierijstad is trots op haar ondernemers en wil al haar ondernemers bedanken voor hun inzet. Op deze dag worden een tweetal activiteiten georganiseerd.

Bijeenkomst Cybercrime

De gemeente Meierijstad wil haar ondernemers weerbaar maken tegen de gevaren die er zijn op het gebied van digitale veiligheid. Om deze weerbaarheid te vergroten staat er een lezing op het gebied van cybercrime specifiek gericht op ondernemers op het programma. Deze lezing zal verzorgd worden door een specialist op dit gebied, waarna u als ondernemer beter bestand bent tegen de risico’s die u loopt.

Lunch-ommetje Nijnsel

Om vitaliteit van werknemers te stimuleren, wil gemeente Meierijstad korte lunchwandelingen op en rondom de bedrijventerreinen realiseren. In Nijnsel is een pilot opgestart. Wethouder Jan Goijaarts nodigt u als ondernemer van harte uit voor een presentatie over vitaliteit voor uw werknemers, met aansluitend de opening van Lunch-ommetje Nijnsel. Ook uw werknemers zijn van harte welkom om hierbij aan te sluiten.

Tijdstip en locatie

Deze bijeenkomst vindt plaats op vrijdag 17 november 2023, van 09:00 uur tot 12:30 uur in Zalencentrum De Beckart, Oude Lieshoutseweg 7, in Nijnsel.

Programma

  • 09.00 - 09.30 uur Inloop met koffie/thee
  • 09.30 - 09.45 uur Welkomstwoord door wethouder Jan Goijaarts
  • 09.45 - 10.45 uur Lezing cybercrime
  • 10.45 - 11.00 uur Pauze - inloopmoment
  • 11.00 - 11.15 uur Wethouder Jan Goijaarts - introductie Lunch-ommetje Nijnsel
  • 11.15 - 11.45 uur Presentatie over vitaliteit van werknemers en de wandelroute
  • 11.45 - 12.30 uur Opening Lunch-ommetje Nijnsel, start wandelroute met een worstenbroodje voor onderweg

Circa 12.30 uur Eindpunt route bij De Beckart, einde programma.

Aanmelden

Wij vragen u zich vooraf aan te melden via deze aanmeldlink. U kunt er ook voor kiezen om een deel van het programma bij te wonen. De uiterlijke aanmelddatum is donderdag 9 november.

Heeft u vragen naar aanleiding van deze uitnodiging dan kunt u deze stellen via bedrijven@meierijstad.nl.

Logo gemeente Meierijstad en MKB-Nederland