Tijdens onze ledenvergadering op maandag 14 november aanstaande gaan we actie ondernemen! Niet alleen op het gebied van de gesprekken die we met elkaar aangaan, maar ook op actief vlak!

We combineren namelijk de algemene ledenvergadering met wat actie bij Action Planet. Na het officiële gedeelte, zoeken we de buitenlucht op door in een 4x4 rond te crossen.

Greendish
Naast deze actie zal Zoë Verdaasdonk van Greendish een presentatie houden over voedselverspilling in de horeca, waarbij vragen worden beantwoord als: Hoeveel wordt er gemiddeld verspild? Hoeveel kost dat een ondernemer? Wat valt er te besparen? Welke mogelijkheden zijn er?

Onderstaand de agenda:

14.30 - 15.30 uur Algemene ledenvergadering:

15.30 - 16.30 uur Zoë Verdaasdonk van Greendish
16.30 - 18.00 uur Activiteit
18.00 - 19.00 uur Borrel

Mocht je het rijden te spannend vinden, kun je natuurlijk altijd als bijrijder of toeschouwer aanschuiven!

*Op Mijn KHN kun je bovenstaand verslag downloaden. Deze informatie is alleen toegankelijk voor KHN-leden. Als lid kun je inloggen op Mijn KHN met jouw gebruikersnaam en wachtwoord. Inloggegevens vergeten? Op deze pagina kun je een nieuwe inlog aanvragen.

Aanmelden
Zet 14 november alvast in je agenda en meld je aan via velsen@khn.nl.


Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens