Het bestuur van KHN Bergen, Egmond, Schoorl hoort heel graag hoe het met jou gaat en wat ze voor jou kunnen doen. Meld je aan voor de ledenvergadering met borrel!

Het bestuur van KHN Bergen, Egmond en Schoorl nodigt jou van harte uit voor de algemene ledenvergadering. We zijn deze middag te gast bij Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee.

Wanneer : Woensdag 15 februari 2023
Tijd : Inloop 13.45 uur, aanvang vergadering 14.00 uur
Waar : Hotel Zuiderduin, Zeeweg 52, 1931 VL, Egmond aan Zee

Rond 16.00 uur wordt de vergadering afgesloten en kun je tijdens een informele borrel napraten en netwerken met je collega's.

Het wordt de eerste ALV met onze nieuwe voorzitter Steef van Leeuwen. Sinds het vertrek van Mike Bosman in augustus 2022 is het hernieuwde bestuur regelmatig bij elkaar gekomen en zijn er diverse gesprekken gevoerd met onder andere de nieuwe wethouder, diverse raadsleden en stakeholders. We praten je graag bij en bespreken met jou wat er verder nog moet gebeuren, jouw ideeën zijn hierbij van harte welkom!

Agenda

 1. Opening en vaststellen agenda
 2. Korte voorstelronde
 3. Ingekomen stukken en mededelingen
 4. Vaststellen verslag vergadering 31 maart 2022*
 5. Terugblik 2022
 6. Financiën
  - Vaststellen begroting en afdelingscontributie*
 7. HR
  - Rondje langs de ondernemers, wat zijn de verwachtingen voor dit jaar?
 8. Veiligheid
  - Lokale handhaving, horecanota Bergen
  - Verbod single used plastics, update
 9. Ontwikkeling
  - Stavaza BIZ Schoorl, Egmond, Bergen i.o.
  - Nieuws gemeente
  - Beleidsplan 2023
 10. Rondvraag
 11. Sluiting en borrel

*Op Mijn KHN kun je de bovenstaande stukken downloaden. Deze informatie is alleen toegankelijk voor KHN-leden. Als lid kun je inloggen op Mijn KHN met jouw gebruikersnaam en wachtwoord. Inloggegevens vergeten? Op deze pagina kun je een nieuwe inlog aanvragen.

Aanmelden

Heel graag horen wij of je deze middag aanwezig bent. Je kan dit laten weten door -uiterlijk vrijdag 10 februari aanstaande- een e-mail te sturen naar bergenegmondschoorl@khn.nl.

Je aanwezigheid wordt zeker op prijs gesteld!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens