Het blijven lastige tijden voor veel ondernemers. De COVID-19- pandemie heeft de financiële reserves uitgeput en de belastingschuld is enorm toegenomen.

Het blijven lastige tijden voor veel ondernemers. De COVID-19- pandemie heeft de financiële reserves uitgeput en de belastingschuld is enorm toegenomen. Het nakomen van de verplichte terugbetaling is voor veel ondernemers een (te) moeilijke opgave geworden. En wat als het dan misgaat? Faillissement of kans? In een interactieve lezing van Jeroen Schellekens (Legent) krijg je meer informatie over de impact van een faillissement op een onderneming wanneer je het niet goed hebt geregeld. Elke ondernemer met één of meerdere BV's heeft een Holding in de veronderstelling dat hierin het vermogen beschermt is als het misgaat. Niets is minder waar! Jeroen neemt je mee in de onbenutte kansen en onbekende risico’s binnen BV-structuren en andere rechtsvormen, hij legt in begrijpelijke taal uit waarom een faillissement bijna altijd doorpakt. En wat je hier (preventief) tegen moet doen om dit te voorkomen. Ga preventief te werk Gaat het jou als ondernemer voor de wind en lijkt een faillissement uiterst onwaarschijnlijk? Ook dan is interessant om aan te haken en je te laten informeren. Repareer het dak als de zon schijnt, is het devies van Jeroen. Je weet nu eenmaal niet hoe de wereld van morgen er uitziet. En als je dit 2 voor 12 wilt regelen, ben je vaak te laat. Maar wat als je dan nu al voorziet dat de verplichte terugbetaling van de belastingschuld niet gaat lukken? In het tweede deel van de lezing staat Jeroen stil bij de mogelijkheid om (grote) belastingschulden te saneren. Hieraan zijn wel de nodige spelregels verbonden. Wanneer kun je dat doen? Hoe gaat dat in zijn werk? Legent heeft hier ervaring mee en deelt haar kennis graag. Kosteloze risicoscan t.w.v. € 850,- Jouw lokale afdeling KHN (Koninklijke Horeca Nederland) Tilburg slaat de handen ineen met Ondernemersfonds Binnenstad Tilburg en biedt haar ondernemers een gratis informatieve lezing aan op dinsdag 12 maart om 10:00 uur in het Koning Willem II stadion. Geïnspireerd geraakt na de lezing? Dan bieden we maximaal 50 ondernemers kosteloos een risicoscan, ter waarde van € 850,- aan. Graag ontvangen wij jullie op 12 maart. Meld je aan via deze link.

Bekijk hier de officiële uitnodiging.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens