De masterclass ‘Werken aan Waarde' is gericht op het vergroten van de waarde van jouw onderneming.

We nodigen je uit voor deze masterclass op dinsdag 12 september van 09.00 tot 11.00 uur bij Mspace, Prof. W.H. Keesomlaan 12 in Amstelveen. Deze boeiende sessie wordt gegeven door Kees van Rossum. Binnen CROP actief op het gebied van corporate finance, met ruim 15 jaar ervaring in overnametransacties binnen het MKB. Daarnaast beschikt Kees over veel expertise in het begeleiden van ondernemingen in ‘financieel zwaar weer’.

Voor welke ondernemers is deze masterclass interessant?

Werken aan waarde is zinvol ongeacht de levensfase van een onderneming of de plannen van de ondernemer. Aan de hand van een praktijkcasus en praktische tips & tricks laten we zien dat naarmate de vrije kasstromen hoger en het risicoprofiel lager zijn, de waarde van een onderneming omhoog gaat. Het is waardevol voor ondernemers in verschillende situaties, waaronder groeiende bedrijven, investeringen en overnames, toekomstige verkoopplannen en bedrijven in financiële moeilijkheden.

Kees van Rossum helpt je graag om het waardepotentieel in je onderneming te benutten. Niet met lijvige rapporten, maar met praktische adviezen en concrete handvaten.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via deze aanmeldlink. Deze masterclass is vooral geschikt voor bedrijven vanaf 10 medewerkers. De masterclass is kosteloos voor Amstelveense MKB-ondernemers. Je kunt je tot en met dinsdag 5 september aanstaande kosteloos afmelden. Bij een no-show zonder afmelding zullen wij 75 euro in rekening brengen.

Is deze masterclass volgeboekt

Stuur dan een email naar darshan@oa-amstelveen.nl, dan noteren we jouw naam op de reservelijst.