Ben jij al benaderd om mee te doen in de stagecarrousel voor het Elzendaal college in Gennep? De opleiding is MBO zorg en welzijn waarin ook koken en serveren valt. Meld je snel aan om gastlessen aan leerlingen te verzorgen!

Met de stage carrousel willen we de leerlingen prikkelen om voor de horeca te kiezen: een opleiding of een (weekend)baan. Helaas zitten we nog in lockdown en is het niet mogelijk om iets te doen. Vandaar dat we op vrijdag zijn begonnen met gastlessen totdat we weer open mogen en de leerlingen weer naar ons toe kunnen komen.

Eerste gastles op Elzendaal College

In dit filmpje zie je de eerste gastles op het Elzendaal College verzorgd door ’t Rimpelt, Afferden. Mochten we na 25 januari nog steeds in lockdown zitten dan kunnen er nog steeds gastlessen gegeven worden door jullie. Wie wil/durft??

Aanmelden

Wil jij je voor deze gastellen aanmelden? Stuur dan een mail naar maasenniers@khn.nl. Ook horen we het graag als je meer informatie wilt over de gastlessen en de stagecarrousel.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens