KHN Regio Breda organiseert in samenwerking met Horeca Opleidingscentrum (HOC) iedere maand één horecacursus, speciaal voor Bredase en Etten-Leurse horecaondernemers. Op 3 en 24 juni volgt de tweedaagse cursus Praktisch Leidinggeven.

Wil je van dit exclusieve aanbod gebruikmaken, dan is het belangrijk dat jouw onderneming:

  • Gevestigd is in het postcodegebied 4811 t/m 4854 of 4870 t/m 4879,
  • BTW-plichtig is.

Aanmelden
Aanmelden kan uiterlijk tot zondag 19 mei door hier te klikken.
Bekijk hier voor de officiële uitnodiging.
Let op: er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en we hanteren een ‘wie het eerst komt, die het eerst maalt’ aanpak! Benieuwd naar de rest van de opleidingskalender? Klik hier.

Inhoud cursus
Tijdens de cursus Praktisch Leidinggeven leren deelnemers verschillende leiderschapsstijlen flexibel in te zetten. Door te oefenen met diverse technieken waarmee ze medewerkers kunnen aansturen, motiveren en stimuleren, ontwikkelen ze een persoonlijke stijl van leidinggeven. Ook leren deelnemers op verschillende niveaus te communiceren en te rapporteren en beheersen zij na afloop de communicatieve vaardigheden om doelen te bereiken. De inhoud van de cursus wordt toegespitst op de persoonlijke ontwikkeldoelen van de deelnemers en is vooral gericht op zij die doorgroeien van medewerker naar leidinggevende op de werkvloer.

Exclusieve prijzen
We houden de cursusprijs laag door gezamenlijke inkoop en organisatie in eigen zaak. Geef bij inschrijving een geldig KHN accountnummer door, en ontvang een extra ledenkorting!

Cursusprijs KHN-leden Breda/Etten-Leur: € 545,-
Cursusprijs horeca Breda/Etten-Leur: € 645,-
Onze reguliere cursusprijs: € 765,-

Inclusief lesmateriaal en certificeringskosten, exclusief 21% BTW en 2x € 15,- locatie kosten.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens