De training wordt verzorgd door Joske Kuut. Zij weet als geen ander wat gastvrijheid is. Want hoe gastvrij ben jij eigenlijk? Hoe komt dit over op de gasten? En waar is nog ruimte voor verbetering?

Door de drukte van het dagelijkse leven zijn veel zaken voor ons vanzelfsprekend geworden. Zaken die jouw gasten wel opvallen. Tijdens de training leer je door de ogen van jouw gasten te kijken om te zien hoe zij het beleven. Wat is echt 'not done'? En waar worden ze enthousiast van? Door samen met andere ondernemers in gesprek te gaan, zal Joske je meer leren over dit onderwerp. We hopen dat je geïnspireerd raakt en dit direct kunt toepassen in de praktijk. Misschien kan jij op deze manier jouw onderneming weer naar een hoger niveau brengen.

Omdat we geloven dat na inspanning het ook belangrijk is om te ontspannen, hebben we een leuke activiteit gekoppeld aan de training. Na een goed gevulde lunch kun je samen met 'collega' ondernemers een balletje slaan op de driving range tijdens een leerzame clinic die wordt verzorgd door golfbaan The Dunes. Wellicht dat je hier nog nieuwe inzichten opdoet. Kortom, een goed gevuld programma met veel gezelligheid en nieuwe kennis.

Wanneer: Maandag 13 november 2023
Tijd:
10.00 - 14.00 uur
Waar:
Golfbaan The Dunes

Programma
10:00 – 12:00 uur - Training
12:00 – 13:00 uur - Lunch
13:00 – 14:00 uur - Golfclinic

De workshop wordt gratis aangeboden voor Zandvoortse ondernemers met één introducé per bedrijf.
Na afloop van de training ontvang je een certificaat voor 'gastvrije onderneming,' als erkenning van jouw inzet en deelname aan de training.

Aanmelden
Kan door op deze link te drukken.
Laat ons even weten of je erbij bent en of je deel wilt nemen aan de golfclinic!

We hopen dat je net zo enthousiast bent als wij en dat wij jou zien op 13 november 2023!