Ieder jaar op de derde dinsdag van oktober wordt de Zuidlaardermarkt gehouden. De inschrijving voor de ambulante handel op de Zuidlaardermarkt is gestart.

De gemeente Tynaarlo heeft het bestuur van KHN Tynaarlo gevraagd onderstaand bericht met jou als KHN lid te delen.

De inschrijving voor de ambulante handel op de Zuidlaardermarkt is gestart. Sinds vele jaren hebben ook Zuidlaarder ondernemers/horecaondernemers, die in de route van de warenmarkt hun winkel of eet/drinkgelegenheid exploiteren, een plek toegewezen gekregen. In veel gevallen lukte dat voor hun pand.

Mogelijk zijn er nog meer ondernemers die daar behoefte aan hebben. Dat kan middels een inschrijving via de website van de gemeente Tynaarlo Zuidlaardermarkt.

Aanmelden

Let wel: Aanmelden op de markt kan tot vrijdag 1 juli 2022 en uitsluitend via de aanmeldbutton op de website! Inschrijvingen per post of per e-mail worden niet in behandeling genomen. Aanmeldingen na 01 juli 2022 worden op de wachtlijst geplaatst. Ik begin namelijk op 02 juli 2022 de markt definitief in te delen!

Tarief

De Zuidlaarder ondernemers betalen het laagste tarief marktgeld, dit ten opzichte van de food of snacks verkopende ambulante handel, t.w.:

> Standplaats € 15,00 per meter +

> vast bedrag elektra en promotie ad. € 28,10 per standplaats.

Kosten huurkraam: € 33,00 + 21% BTW. Dit verloopt via Cordes Kraamverhuur te Vries.

Met vriendelijke groet,

Gerrit van Bruggen
Bedrijfscontacten / economische zaken
Team ruimte en duurzame ontwikkeling

Mobiel 06 15 23 29 41

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens