Ton Lenting exploiteerde verschillende horecabedrijven toen hij in 1990 Lenting en Partners oprichtte en bezoekt honderden horecabedrijven in binnen- en buitenland.

Ton vormt de drijvende kracht achter Lenting en Partners. Jaarlijks bezoekt hij honderden horecabedrijven in binnen- en buitenland, spreekt hij honderden ondernemers en analyseert en beoordeelt hij voortdurend plannen en cijfers.

Voorafgaand aan het optreden van Ton Lenting houden we een korte ledenvergadering. Te bespreken: bestuurssamenstelling. We zijn op zoek naar een nieuwe voorzitter. Interesse? Of weet je iemand die geknipt is voor deze functie, laat het ons weten (het mag ook iemand zonder bedrijf zijn maar wel affiniteit heeft met onze sector en een goede lobbyist). Contacten met de gemeente Veere (toeristisch impuls).

Deze inspirerende sessie wordt gehouden bij restaurant de Zeezot. Aansluitend hebben we een informele borrel en etentje.

Wanneer : Donderdag 16 februari 2023
Tijd :
15.00 - 17.00 uur
Waar :
Restaurant de Zeezot, Zuidstraat 101 in Westkapelle

Aanmelden

Meld je aan bij bestuurslid Sebastiaan Dekker via sebastiaandekker@hotmail.com en vermeld of je een hapje mee blijft eten.

Kennismaking wethouders gemeente Veere

Op donderdag 9 februari aanstaande hebben wij een kennismakingslunch met 3 wethouders van de gemeente Veere. Zijn er zaken of onderwerpen die wij in dit gesprek aan de orde moeten stellen, mail het naar regiomanager Peter Arkenbout via p.arkenbout@khn.nl.

Graag tot 16 februari!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens