Op maandag 3 juli aanstaande wordt er - in samenwerking met Lenting en Partners - een seminar georganiseerd met als thema bier!

Ton Lenting treedt deze dag op als dagvoorzitter en maakt ons wegwijs in de wereld van het bier: Wat is jouw bierprijs? Wie krijgt er korting en zo ja, hoeveel? Hoe ga je in gesprek met je brouwer en uiteraard afspraken en contracten.

Wat kunnen we van elkaar leren en waar kunnen we een vuist maken zodat het heerlijk biertje van de zomer op terras ook betaalbaar is voor iedereen.

Wanneer: Maandag 3 juli 2023
Tijd: 11.00 tot 15.30 uur
Locatie: Rabauw Brewpub,Torenallee 55, 5617 BA Eindhoven

Hoe ziet deze middag eruit:

  • Presentatie door Lenting en Partners.
  • Eerst algemeen en historisch, de ontwikkeling van de Nederlandse biermarkt.
  • Presentatie uitkomst van de enquête.
  • Discussie in groepjes van ongeveer 4 personen en plenaire terugkoppeling.
  • Waar liggen de kansen voor de horeca?
  • Wat verder ter tafel komt en rondvraag.

Wat vragen wij van jou?

Om deel te kunnen nemen aan deze informatieve en en inspirerende middag is het invullen van een vooraf in te vullen enquête verplicht. Deze ontvang je zodra je deelname verwerkt is, deze gegeven worden verstrekt aan de dagvoorzitter om zo een goed programma op te stellen waarbij een ieder naar huis gaat moet informatie waar je mee vooruit kunt.

Aanmelden

Maak gebruik van ons unieke aanbod en meld je snel aan via het aanmeldingsformulier. Wacht niet te lang met aanmelden, er zijn maximaal 30 plaatsen beschikbaar.

Kijkend naar de eerste reacties is het mogelijk dat het animo overweldigend is, er wordt dan een tweede seminar op 29 augustus ingepland.

Vragen

Heb je nog vragen met betrekking tot bovenstaande laat van je horen via brabant@khn.nl.