Met genoegen informeer ik jullie over het ondernemersplatform Zandvoort. Een initiatief dat tot stand gekomen is door een samenwerking tussen de verschillende ondernemersverenigingen van Zandvoort en de gemeente Zandvoort.

Het ondernemersplatform Zandvoort is een website waar alle relevante informatie voor ondernemers gebundeld wordt. Van het verkrijgen van subsidies of vergunningen tot informatie over de laatste gebiedsontwikkelingen of maatregelen omtrent corona.

Verenigingspagina

Ik wil jullie uitnodigen om eens rond te kijken op zandvoort.pleio.nl. Let op, dit is zonder www. Vanuit de vereniging willen wij deze website tevens gebruiken om al onze communicatie te voeren. We hebben een besloten verengingspagina. Daar gaan we binnenkort alle notulen en belangrijke documenten plaatsen. Nu is deze pagina nog leeg. De besloten pagina biedt ook de mogelijkheid om met elkaar in gesprek te gaan en vragen te stellen. Hoe dat precies werkt is via een tutorial video worden uitgelegd, zie hieronder.

Maak een account aan

Allereerst, neem eens een kijkje op het nieuwe ondernemersplatform Zandvoort. Graag vraag ik jullie ook om de stappen in de bijgevoegde PDF te volgen en een account aan te maken. Je kunt je dan gemakkelijk aanmelden voor onze verenigingspagina en je wordt per mail wekelijks op de hoogte gehouden van de laatste berichtgeving.

Tot slot, mochten jullie vragen over het ondernemersplatform zelf hebben, dan kunnen jullie deze stellen aan Robert Storm (CC) hij is vanuit de gemeente de coördinator van het ondernemersplatform.

Veel plezier en met vriendelijke groet, namens het bestuur van KHN Zandvoort

Robert Hartog

- Uitleg registreren account ondernemersplatform
- Tutorial video 1 - Accepteren van toegangsverzoeken

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens