Het bestuur van KHN SúdWest Fryslân nodigt jou graag uit om ongedwongen bij elkaar te komen en informatie te delen, te netwerken, te socializen en te genieten.

We hebben een informeel programma, een mooie locatie en willen jou graag in het echt ontmoeten. Jij ons ook?

Wanneer : Dinsdag 21 maart 2023
Tijd : 17.00 uur
Waar : Partycentrum it Dielshûs It Bosk 41 in Wommels

Welkom terug diner

Bij het ‘Welkom terug diner’ op dinsdag 21 maart aanstaande schuiven Jan Bas van Aalderen (landelijk bestuur KHN) en Dirk Beljaarts (algemeen directeur KHN) bij ons aan om toe te lichten wat er afgelopen periode is gebeurd, wat er achter de schermen heeft gespeeld en wat er nu nog gebeurd om de toekomst voor onze sector een beetje mooier en aantrekkelijker te maken.

We kennen het allemaal in ons vak, we geven de kaart voor de dranken en/of gerechten. Geven de gast verschillende keuzes en laten ze hieruit een eigen invulling geven aan hun behoeftes. Hoe anders zou het kunnen zijn als er meer ruimte is voor vragen.. Waar heb je zin in? Waar heb je behoefte aan? En vooral... waar word jij gelukkig van? Een gedachte die in eerste instantie niet bij de laatste jaren opkomt, want keuze hadden we niet.

Tijdens deze avond zal er gelegenheid zijn om vragen te stellen. Het afdelingsbestuur van KHN SûdWest Fryslân biedt voor leden deze avond kosteloos aan.

Aanmelden

Aanmelden kan tot een week voor aanvang via info@beaufort-makkum.nl.

WhatsApp KHN SúdWest Fryslân

Via onze Leden App houden we je graag op de hoogte, wil jij aan deze groep toegevoegd worden, gebruik dan deze link.

Graag tot 21 maart!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens