Op zondag 12 september van 10.00 tot 17.00 uur organiseert Citymarketing Velsen-IJmuiden een nieuw evenement dat de parels van de gemeente met elkaar verbindt: Ontdek Velsen.

Culturele instellingen, maatschappelijke organisaties en bedrijvennetwerken laten die dag zien wat iedereen in tijden van corona (grotendeels) heeft moeten missen.

Bewoners en bezoekers kunnen op de fiets of lopend een rondje langs de parels van Velsen maken. Van de schouwburg tot de horeca en van de musea tot de maakindustrie. Deelname is gratis, maar deelnemers worden wel verleid een vrijwillige bijdrage te doen. Ontdek Velsen vormt tevens de start van het culturele seizoen en valt samen met de Open Monumentendag 2021.

Citymarketingcafé

Eind mei hebben een aantal organisaties aangegeven mee te doen aan Ontdek Velsen. Het verslag van dit speciale citymarketingcafé lees je hier.

Aanmelden

Vanaf vandaag kunnen organisatie zich aanmelden voor Ontdek Velsen. Dit kan door dit formulier in te vullen.

Beeld

Graag ontvangen wij twee high-res beelden (liggend) van de activiteit en/of locatie. Het beeld mag niet te gedetailleerd zijn en geen logo’s bevatten omdat het op de website wordt gebruikt. Specs: JPG-bestand, minimaal 1800 x 1020 pixels.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust aan Friso Huizinga via mobiel 06-53718832 of per mail citymarketeer@ijmuiden.nl.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens