In oktober 2021 is er gestart met een campagne 'Wereldstad Venlo', waarin hard gewerkt is aan de bekendheid van Venlo als wereldstad en als bestemming voor toeristen. Meld je aan voor deze gratis campagne!

Op verzoek van Visit Venlo maken wij jou graag attent op de mogelijkheid om je GRATIS aan te melden voor de campagne Visit Venlo 2022.

Beste ondernemer,

Hierbij zijn een aantal speerpunten benoemd als trekker voor toeristen: Venlo binnenstad, Pittoresk Arcen, Wereldklooster Steyl, Wereldpark Maasduinen, Maas waterwereld en Wereldse belevenissen. Dit jaar willen we graag zorgen voor meer conversie naar de ondernemers.

Daarvoor zullen we 3 campagnes gaan voeren in de zomerperiode, in de herfst en in december 2022. De campagne is gericht op de volgende doelgroepen:

  • Empty nestors (55+, kinderen uit huis).
  • Jongeren <35 jaar.
  • Families met jonge kinderen (0-12 jaar).

We zullen hierbij (dag)toeristen uit de randstad, Gelderland, Noord-Brabant en Limburg benaderen.

Jij als ondernemer speelt een belangrijke rol om Wereldstad Venlo op de kaart te zetten en we willen jou een plek aanbieden in deze campagne.

Je kunt zelf werelddeals of arrangementen aanbieden en wij delen deze content op de website visitvenlo.nl.

We zullen via de website direct doorlinken naar jullie eigen website of reserveringssysteem om zo de gasten direct te laten reserveren, boeken of bestellen met een speciale actiecode: werelddeal. Mocht deze actiecode niet mogelijk zijn, geef dit dan even aan in het aanmeldformulier voor de werelddeal.

We bieden inspiratie per doelgroep aan op 4 landingspagina's op visitvenlo.nl:​

  1. Wereldstad Venlo Hip & Happening à gericht op jongeren <35 jaar​.
  2. Wereldstad Venlo met een kunstzinnige kijk à gericht op empty nesters​.
  3. Wereldstad Venlo midden in de natuur à gericht op empty nesters​.
  4. Wereldstad Venlo met kinderen à gericht op gezinnen met kinderen 0-12 jaar​.

Je kunt een aanbod per doelgroep maken en een werelddeal aanbieden. Je mag daarvoor zelf een aanbod samenstellen, voor één, twee of alle drie de doelgroepen.

Aanmelden

Vul het aanmeldformulier in en je werelddeal gaat mee in de campagne. Of scan de QR om direct bij het aanmeldformulier uit te komen:

Vragen

Mocht je een vraag hebben, laat het dan weten via info@visitvenlo.nl.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens