Wil jij jouw horecamedewerkers praktische vaardigheden leren die nodig zijn om het ‘hands on’ keukenwerk (beter) te kunnen uitvoeren? Schrijf ze dan in voor de opleiding Koken in de horeca.

Tijdens deze korte opleiding leren jouw medewerkers onder andere hoe je een goede voorbereiding in de keuken maakt en hoe je gerechten bereidt en afwerkt voor uitgifte. De deelnemers sluiten de opleiding af met een praktijkexamen en ontvangen een erkend mbo-certificaat. Dit scholingstraject vergroot de kans op doorstroming naar een volledige koksopleiding en sluit aan bij de behoefte en vraag vanuit de branche naar goed opgeleide koks.

Meer informatie

Heb je interesse of vragen over de opleiding? Bekijk de website Koning Willem I College Koken in de horeca, de flyer of neem contact op met jouw contactpersoon van de betrokken partijen. Ook kun je mailen naar levenlangontwikkelen@kw1c.nl. Voor vragen over financiële ondersteuning neem je contact op met info@rmtnoordoostbrabant.nl of 085 40 11 224.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens