Dé vakbeurs van het Noorden voor horeca, grootkeuken en recreatie vindt dit jaar plaats op 11, 12 en 13 april 2022 in WTC Expo in Leeuwarden. Vraag nu jouw gratis toegangsbewijs aan!

Wij nodigen jou uit voor het HorecaEvenTT, dé vakbeurs voor de horeca in Noord-Nederland die plaatsvindt op 11, 12 en 13 april aanstaande in WTC Expo in Leeuwarden. Hiermee wordt afscheid genomen van Expo Assen en wordt WTC Expo Leeuwarden de nieuwe thuisbasis van HorecaEvenTT.

Mooi om als vakgenoten weer onder elkaar te kunnen zijn en om inspiratie op te kunnen doen om er weer vol tegen aan te gaan! Voor vragen, suggesties en signalen staan wij natuurlijk voor je klaar op de KHN-stand (4880). Maak ook kennis met onder andere onze ledenvoordeelpartners; KHN Rekenwerk, KHN Verzekeringen, Orderli en Value2u. Vanzelfsprekend ben je welkom bij de vele andere aanwezige professionals uit de horeca op deze grootste horecabeurs van het Noorden!

Meer informatie
Kijk voor meer informatie over deze beurs op de website van HorecaEvenTT.
Parkeren is gratis!

Gratis toegangsbewijs
Met de code HETTKHN22 kun je via deze link je gratis toegangsbewijs toegestuurd krijgen.

Namens de regio’s Overijssel, Friesland, Groningen en Drenthe van Koninklijke Horeca Nederland graag tot ziens op de 11e, 12e en/of 13e april aanstaande in Leeuwarden!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens