Zoals jullie wellicht allemaal hebben vernomen worden de teugels weer strak aangetrokken in de horeca. Dit houdt voor iedereen in dat er veel gevraagd wordt van jullie weerbaarheid, creativiteit en doorzettingsvermogen.

Het bestuur heeft 28 september overleg gehad met Burgemeester Cazemier. In dit overleg is gesproken over de mogelijkheid die de gemeente aan wil bieden om terrassen tijdens de winterperiode toe te staan met eventueel een overkapping. Dus bij veel beperkingen binnen wordt de mogelijkheid geboden om overkapt en eventueel verwarmd de gasten buiten ook een plekje te bieden tijdens de winterperiode. Mocht er gebruik gemaakt willen worden van deze verruiming, dien dan een uitgebreid plan in bij Bert Jan Verburg van de gemeente Krimpenerwaard. Zijn emailadres is: b.verburg@krimpenerwaard.nl.

Controle
Afgelopen weekend zijn er door de gehele Krimpenerwaard op diverse plekken controles uitgevoerd. Meerdere zaken zijn aangesproken over de 1,5 meterregeling die niet op de juiste wijze werd gehandhaafd. Ook komend weekend worden er wederom controles gehouden. Hoe moeilijk het ook is, probeer de gasten op 1,5 meter van elkaar te laten zitten. Hoe meer overtredingen en zijn hoe meer er gecontroleerd gaat worden.

Veel sterkte en succes om door deze bittere tijd heen te komen!!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens