Het ondernemingsklimaat in Nederland is een veelbesproken onderwerp, waar niet alleen KHN maar ook VNO-NCW en MKB-Nederland de nodige zorgen over hebben.

We hebben daarom zowel voorafgaand aan de verkiezingen als recent nog richting de formerende partijen nadrukkelijk aandacht gevraagd voor een positiever ondernemingsklimaat. En dat blijven we doen. We moeten het in Nederland immers wel kunnen blijven verdienen. Om die boodschap aan de politiek te kunnen ondersteunen, is het belangrijk goed te weten hoe ondernemers zelf het ondernemingsklimaat waarderen.

VNO-NCW en MKB Nederland hebben daarvoor, net als vorig jaar, een enquête uitgezet. De Nationale Peiling ondernemingsklimaat. Het is belangrijk dat er ook een goed beeld komt van het ondernemingsklimaat vanuit de horeca. Doe je ook mee aan de Nationale Peiling Ondernemingsklimaat? Klik dan op de link en vul de enquête in.

Vul de enquête in

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens