Het ondernemingsklimaat in Nederland is een veelbesproken onderwerp waar VNO-NCW en MKB-Nederland zich zorgen over maken. Willen ondernemers nog wel investeren in dit land? Dat is een van de vragen die centraal staat in de Nationale Peiling Ondernemingsklimaat die zij voor het eerst houden en in de toekomst vaker willen gaan doen.

Het is belangrijk om te weten hoe ondernemingen het Nederlandse ondernemingsklimaat beoordelen, in hoeverre dat klimaat van invloed is op (de toekomst) van het bedrijf en welke thema’s en (omgevings)factoren daarbij met name een rol spelen. De uitkomsten van de peiling worden door VNO-NCW en MKB Nederland, waar KHN nauw mee samenwerkt, gebruikt in hun lobby.

Het invullen duurt slechts 5 min. De onderwerpen die aan bod komen zijn zeker ook relevant voor de horeca. Fijn als je mee wil doen: Enquête | Nationale Peiling Ondernemingsklimaat

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens