Hoe pak je de draad weer op na een periode van strenge maatregelen? En hoe kan de gemeente hierbij ondersteunen? Burgemeester, wethouder en ondernemers gaan tijdens deze livestream met elkaar in gesprek, kijk je ook mee?

Het kabinet zou graag na 20 september versoepelen met de COVID maatregelen. Ook maakte het kabinet onlangs bekend dat de meeste steunmaatregelen om bedrijven door de coronacrisis heen te helpen per 1 oktober stoppen.

Wat voor gevolgen heeft de crisis voor de leefbaarheid in een stad? Wat zijn de gevolgen voor de horeca? Wat is er veranderd door de pandemie en zijn deze veranderingen blijvend?

Livestream 8 september

In een reeks livestreams op initiatief van gemeenten in het kader Veerkracht en Herstel gaan Rob Baltus en Remco de Boer, horecaondernemers en vertegenwoordiger namens Koninklijke Horeca Nederland- in deze NHNEXT livestream in gesprek met burgemeester Monique Bonsen-Lemmers (Koggenland) en wethouder economie Pieter Dijkman (Alkmaar).

Wanneer? Woensdag 8 september 2021
Tijd? 13.30 uur

Deelnemen

Klik hier om deel te nemen aan deze livestream

Kunnen zij elkaar vinden aan tafel over economisch herstel en de toekomst van de horeca in de regio na de pandemie?

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens