Met zoveel mooie plekken, sfeervolle vrijetijdsbedrijven en bevlogen mensen die er werken is Limburg terecht een populaire bestemming voor toeristen én Limburgers zelf. Een bestemming om te ontspannen, te genieten en te ontdekken.

Provincie Limburg en LIOF heeft het bestuur van KHN regio Limburg gevraagd onderstaand bericht met jou als KHN lid te delen.

De Limburgse Leisure verdient een PLUS!

Maar goed vinden wij niet goed genoeg. Toeristisch Limburg moet toonaangevend zijn, voorop lopen en de verwachtingen van gasten overtreffen. Kortom: een dikke PLUS scoren. Met ondernemers die een geweldige service en faciliteiten bieden, maar ook met een sterk concept, aanstekelijke Facebookberichten en een verleidelijke en gebruiksvriendelijke website. Alles telt mee!

Gezien alle uitdagingen die op de toeristische sector afkomen, willen wij je samen met andere partijen in de toeristisch recreatieve sector inspireren om kansen aan te grijpen om nu en in de toekomst een dikke PLUS te behalen. Het Nationaal Bureau voor Toerisme en Congressen schetst het Toekomstperspectief voor Limburg. Aan Limburgse ondernemers uit de toeristisch-recreatieve sector wordt gevraagd hoe zij zelf invulling willen geven aan dit perspectief en welke kansen zij hebben aangegrepen en gaan aangrijpen. Samenwerkende VVV’s Limburg informeren je over hun InLimburg marketingcampagne.

Wij blijven dromen van een nog mooier en duurzamer toeristisch Limburg waar we met zijn allen aan bouwen. Ter inspiratie neemt Toverland ons mee in hoe zij steeds weer ambitieuze dromen weet te realiseren. Ook zijn we benieuwd wat jouw droom voor Limburg is, denk hier al eens over na. Tijdens de netwerklunch kunnen wij de opgedane inspiratie met elkaar delen.

Inspirerende workshops

Na de lunch verzorgt LIOF (de regionale ontwikkelingsmaatschappij, die ook Limburgse toeristisch recreatieve ondernemers bij innovaties ondersteunt) een programma met diverse workshops met name voor toeristisch-recreatieve ondernemers. Uiteraard zijn gemeenten, brancheorganisaties, VVV’s en kennis- en onderwijsinstellingen ook van harte welkom. Je zult inspiratie opdoen over het inspelen op kansen op de Limburgse transitiethema’s Duurzaam (energie & circulair), Slim (digitalisering & robotisering) en Gezond (gezond eten en bewegen). Maar ook hoe je eenvoudig een businessplan op een bierviltje maakt, waarmee je met vertrouwen de toekomst in kunt en waarmee je een dikke PLUS op je bedrijf kunt zetten.

Ben je ook op zoek naar die dikke PLUS? Kom dan maandag 14 november van 9.30 tot 17.30 uur naar ons Limburg Leisure PLUS Event in de Oolderhof te Herten!

Het complete programma en praktische informatie kun je in de bijlagen aantreffen.

Aanmelden

Klik hier om u aan te melden.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens