Ben jij een vrijetijds-, horeca-, of retailondernemer in de gemeente Hardenberg en Zuid- of Oost-Drenthe? En zoek je naar manieren om je werk makkelijk, sneller en slimmer te maken? Dan is digitalisering voor jou de oplossing!

Want digitalisering helpt de efficiëntie te verhogen en tijd te besparen door handwerk te vervangen. En het is écht niet zo ‘ver van je bed’ als je misschien denkt. Kom daarom op 11 oktober naar de aftrap van ‘Het Digitaal Buffet’ dat speciaal voor jou wordt georganiseerd. Bekijk hier de volledige uitnodiging.

Wanneer? Dinsdag 11 oktober 2022
Tijd? 14.30 - 18.30 uur
Waar? Van der Valk Hotel Emmen, Verlengde Herendijk 50, Nieuw-Amsterdam (Emmen)

Je hoort er meer over het gratis programma ‘Het Digitaal Buffet’ en kunt er verschillende interessante workshops volgen van Pienter, Imagine Leisure, Jan Scheele, Marketing Drenthe en Ik ben Drents Ondernemer. Kortom; Je krijgt er verschillende ingrediënten aangereikt om jouw bedrijf verder te digitaliseren. Meedoen is gratis.

Aanmelden

Klik hier om je aan te melden voor de bijeenkomst Het Digitaal Buffet.

Dus; STOP THINKING, START COOKING!

We begroeten je graag op 11 oktober!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens