De Week van de Zwinstreek wordt georganiseerd van 25 september tot en met 3 oktober 2021. De horeca in de gemeente Sluis kan hier goed op inspelen. Meld jouw activiteit (bijvoorbeeld het samenstellen van een Zwinmenu) kosteloos aan!

IVN Natuureducatie heeft het bestuur van KHN Gemeente Sluis gevraagd onderstaand bericht met jou als KHN lid te delen.

Sinds 2017 organiseert IVN in opdracht van de partners van de Zwinregio (onder andere Sluis, Damme, Knokke-Heist, Maldegem en St. Laureins) de Week van de Zwinstreek. Destijds is deze week in het leven geroepen om het toeristisch seizoen met een extra week te verlengen. Dit jaar wordt de Week van de Zwinstreek georganiseerd van 25 september tot en met 3 oktober 2021.

We nodigen horeca-, en toeristische ondernemers uit om tijdens die week een activiteit aan te bieden. Deze activiteiten worden door IVN, de toeristische diensten en de gemeenten verder gepromoot via o.a. sociale media, flyers, posters en dit jaar ook via de radio. Aan deze promotie zijn voor ondernemers geen verdere kosten verbonden.

Omdat de Zwinregio garant staat voor allerlei culinaire verrassingen en omdat een bourgondische leefstijl inherent hoort bij West Zeeuws-Vlaanderen en Vlaanderen willen we deze positie steviger positioneren binnen de Week van de Zwinstreek. De horeca in de gemeente Sluis kan hier goed op inspelen. Denk bijvoorbeeld aan het samenstellen van een Zwinmenu. Interesse om kosteloos mee te doen, zie bijgaande website en neem contact op met Anke Calon.

Meer informatie over de week van de zwinstreek, alsmede de mogelijkheid om een activiteit aan te melden, is te vinden via: www.weekvandezwinstreek.eu.

Graag hoor ik het. In ieder geval vast veel dank en groet!

Anke Calon
Junior Projectleider

IVN Natuureducatie

Werkdagen: maandag t/m donderdag
IVN Zeeland & Zuid Holland
Klein Frankrijk 1
4461 ZN Goes
M: +31 (0)6 589 403 36
www.ivn.nl/steun

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens