Marc Hesselmans aspirant-bestuurslid KHN Groot Venlo.

Tijdens de volgende jaarvergadering zal Marc Hesselmans als bestuurslid worden voorgedragen bij KHN Groot Venlo. Marc is een bekend gezicht in Venlo, de Locomotief, Milk&Cookies en de nieuwe Rhummery op de Parade. Een man met hart voor de horeca! Wij zijn blij dat Marc ons komt versterken, binnenkort zal hij zich verder aan jullie voorstellen!

Reactie KHN Venlo n.a.v. aangekondigde versoepelingen

Zoals het er nu naar uit ziet werkt heel Nederland toe naar versoepelingen per 25 september, maar krijgt de horeca er opnieuw restricties bij. Behalve het testen voor toegang zou de overheid voor alle horeca een verlenging van de sluiting voor de horeca tussen 24:00 en 06:00 uur en de inzet van een portier willen opleggen.

Onacceptabel, zo vinden wij ook als afdeling in Venlo. Het invoeren van verdere restricties voor onze sector is een nieuwe klap in het gezicht. Daarnaast zorgt het ervoor dat de handhaving van coronamaatregelen bij de horecaondernemers komt te liggen. Het kan en mag niet zo zijn dat de horeca misbruikt wordt om de vaccinatiegraad omhoog te krikken. Het draagvlak van de huidige maatregelen was al heel laag bij horecaondernemers, maar met deze verlenging én verzwaring is de verwachting dat er een grens wordt overschreden en dat deze maatregelen zullen leiden tot veel horecaondernemers welke de regels niet zullen handhaven.

Wij vragen van onze lokale politici dan ook een duidelijk signaal richting Den Haag, accepteer niet dat wij wederom de dupe worden!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens