Het bestuur is verheugd dat Ronald Obbes van Lodewijk Napoleon en Grand Café ‘t Wapen als bestuurder van KHN Assen toetreedt.

Ronald is een ervaren ondernemer en bestuurder met een groot netwerk. We zien in Ronald een mooie aanvulling op het huidige bestuur, waardoor we taken ook meer en beter kunnen verdelen. Formeel treedt een nieuwe bestuurder toe tijdens een ALV, tevens is er dan de mogelijkheid om bezwaar aan te tekenen, gezien de omstandigheden i.vm. Covid-19 en we de snelheid erin willen houden doen we deze melding online.

Mocht er bezwaar zijn tegen de toetreding van Ronald, dit kun je dat per mail met onderbouwing kenbaar maken via assen@khn.nl voor 17 november aanstaande.

Informeel gesprek gemeente Assen
Op vrijdag 30 oktober jongstleden heeft er een informeel gesprek plaatsgevonden met burgemeester Marco Out, wethouder Mirjam Pauwels, Herno ter Bruggen en Hester de Rijk van de gemeente Assen. Bekijk hier het verslag.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens