Rik van der Wal komt het huidige team van accountmanagers van de gemeente Assen versterken. Hij zal de horeca van Hester de Rijk overnemen en voor zijn rekening nemen. Hij stelt zich graag aan jou voor!

Hester blijft als accountmanager betrokken bij de vrijetijdseconomie.

Rik van der Wal, 41 jaar, woonachtig in Groningen stad, getogen in Drouwen en Ter Apel. Na een studie CE (richting Ondernemerschap & Management) werkzaam geweest in uitzendbranche, bancaire sector, IT detachering, werving en selectie, bouw en laatste 5 jaar lokale overheid Werkgeversdienstverlening mobiliteitscentrum en EZ in Hoogeveen en De Wolden.

Doorgaans in de functie van Accountmanager, zodoende bij veel bedrijven binnen diverse sectoren kijkje in de keuken mogen nemen. Meer een generalist dan een specialist, klantgericht, meer praktisch dan theoretisch ingesteld, glas half vol, qua richting graag vooruit, positief en benaderbaar. Kan (nog) geen gedachten lezen, dus als er iets is, schroom niet en neem contact met mij op (r.wal@assen.nl / 06 31 14 03 53). Ik kijk er naar uit om kennis met jullie te maken en iets voor elkaar te kunnen betekenen! Tot snel!

Met vriendelijke groet,
Rik

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens