Ben jij op zoek naar de plek om jouw horecaonderneming te promoten en te presenteren aan potentiële nieuwe gasten? De Hunebed Highway lanceert een nieuwe recreatieve app om het toerisme in regio Drenthe en omgeving een boost te geven.

Namens het team van Hunebed Highway brengen we graag het volgende bij jullie onder de aandacht;

Wij willen het plannen van en invulling geven aan een verblijf in Drenthe/ een deel van Groningen hiermee gemakkelijker maken voor de toerist en leggen hierbij de nadruk op lokale ondernemers.

Met het oog op digitalisering is de app de perfecte locatie waar je alle benodigde informatie over de omgeving kunt vinden. Door filters en categorieën vind je in de app binnen no time hetgeen waar jij naar op zoek bent.

We promoten de app op verschillende manieren en zijn samenwerkingen gestart met de overnachtingssector. Verblijf je in een aangesloten hotel? Dan krijg je direct bij incheck het advies om de app te downloaden. Ook zijn alle aangesloten organisaties te herkennen aan QR-codes stickers. Als toerist in Drenthe/ een deel van Groningen kun je straks dus niet meer om de Hunebed Highway app heen.

Een lidmaatschap voor pakket A kost € 450,- per jaar en hier ontvang je het volgende voor:

  • Vermelding in de categorie eten en drinken
  • Titel, ondertitel en omschrijving
  • Foto
  • Link naar website/reserveringspagina/ menukaart
  • Knop om navigatie naar uw locatie te starten

Benieuwd hoe bovenstaande eruit ziet? Download dan nu gratis de app in de App Store of Google Playstore.

Let op, wanneer er meerdere ondernemers uit jouw regio aansluiten betekent dit dat de Hunebed Highway aan de hand van staffelkorting een speciale prijs kan aanbieden. Wil jij graag meedoen? Motiveer dan zoveel mogelijk collega’s uit de omgeving om samen te profiteren van nog meer voordeel.

Voor meer informatie en bij interesse kun je vrijblijvend contact op nemen met de vertegenwoordigster van de app Tessa Boxem. Zij is bereikbaar via Tessa@hunebedhighway.com of telefonisch via 06 28 27 31 53.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens