In samenwerking met SVH biedt KHN interactieve lesstof aan voor verschillende beroepscontexten in de horeca. Nieuw is de e-learning SVH terrasmedewerker. Met deze nieuwe e-learning over het terras ga je als medewerker aan de slag om alles te leren over het realiseren van een gastvrij én winstgevend terras. Door het huidige beleid en alle regels van de overheid, speelt het terras een nog belangrijkere rol dan voorheen. Deze e-learning is tot september gratis voor KHN-leden!

Wat leer je?

Met deze e-learning leer je niet alleen de basisvaardigheden, het gaat ook om snel nieuwe terras-inzichten verkrijgen over bijvoorbeeld upselling, communicatie, routing, logistiek en uitstraling. Het terras is het visitekaartje van een horecazaak en in deze nieuwe e-learning is jouw terras het speelveld. Met allerlei video’s, een podcast en magazines inspireren we medewerkers en ondernemers het beste uit hun terras te halen en samen dat gouden terras te realiseren voor de gast. Door het grote personeelstekort en de snelle versoepelingen is het noodzakelijk dat ook nieuwe medewerkers zich snel goed staande kunnen houden op het terras.

Meer informatie of direct aan de slag

Bekijk de e-learning SVH terrasmedewerker en ga meteen aan de slag.

Let op! Deze e-learning is tot september gratis. Na 1 september wordt deze licentie niet meer los aangeboden, maar alleen als onderdeel van de opleidingen.