Na bijna 8 succesvolle jaren, waarvan de laatste maanden in een roerige tijd, zal Corné van de Erve per 1 mei 2021 aftreden als regiovoorzitter van KHN Friesland.

Hij wordt tijdelijk opgevolgd door Melle Bakker. Als gevolg van de coronacrisis, is Corné langer aangebleven als voorzitter. Nu er langzaam maar zeker versoepelingen worden doorgevoerd voor de horeca, wil hij het stokje overdragen.

Corné heeft sinds 2013 met verve op zijn unieke wijze het voorzitterschap van de vereniging gedragen. Zijn inzet voor de horeca in Friesland is groot geweest. Ook in zijn rol als Ledenraadslid van KHN heeft Corné op landelijk niveau de belangen van de Friese horeca behartigd.

Melle Bakker als tijdelijke voorzitter KHN regio Friesland
Melle Bakker neemt tijdelijk het voorzitterschap over van Corné. Het regiobestuur heeft Melle bereid gevonden om tot het einde van 2021 de rol van regiovoorzitter op zich te nemen. Melle heeft ruime ervaring, zowel als ondernemer en bestuurder. Hij heeft in 2020 zijn bedrijf Restaurant de Vrijheid in Grou verkocht en wil, nu de horeca weer in de opstartfase zit, tijd maken om met enthousiasme en betrokkenheid de activiteiten van KHN regio Friesland voort te zetten.

Het regiobestuur zal een voordrachtscommissie samenstellen en de procedure voor de vacature en benoeming van de nieuwe regiovoorzitter binnenkort bekend maken.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens