Op 23 mei is de nieuwe website VisitHaarlemmermeer.nl gelanceerd. Hierop staat het toeristisch aanbod van Haarlemmermeer. Het is van belang dit aanbod actueel te houden en bezoekers naar de website én uiteindelijk naar Haarlemmermeer te trekken.

De nieuwe site is slechts een onderdeel van het geheel, net zoals het team promotie dat is. VisitHaarlemmermeer kan namelijk niet zonder support van de partners, jij als ondernemer. Samen zetten we Haarlemmermeer op de kaart!

We zijn overal te vinden en we hebben een nieuwe nieuwsbrief

Op alle socialmediakanalen is VisitHaarlemmermeer te vinden via @VisitHaarlemmermeer. Deel jouw berichten ook met #VisitHaarlemmermeer, zodat iedereen ziet wat er te doen is en berichten gedeeld kunnen worden. Er is ook een gloednieuwe nieuwsbrief, waarvoor je je kunt aanmelden, vooral is het van belang dat particulieren zich hier voor aanmelden. Hiervoor is VisitHaarlemmermeer op zoek naar leuke prijzen om weg te geven bij een winactie. Toegangstickets, borrels, activiteiten of zelfs overnachtingen, alles is welkom! Mail naar visit@haarlemmermeer.nl als je wilt samenwerken. Daarnaast de volgende punten:

 • Om goed op de hoogte te blijven van het werk en de gestelde doelen, is een LinkedIn-pagina opgezet. Als partner is het belangrijk deze te volgen!
 • Er zijn hele mooie beeldengemaakt van Haarlemmermeer. Partners kunnen deze gebruiken op b.v. schermen, websites of Social Media.
 • Op de website staat een activiteiten-agenda. Hieronder volgt een korte instructie voor het invoeren van agenda-items. Goed om vooraf te melden: alles wat in UITinHaarlemmermeer stond, is overgegaan naar VisitHaarlemmermeer.nl. Staat jouw item er niet tussen? Neem dan even contact op met VisitHaarlemmermeer.

Ga naar invoer.visithaarlemmermeer.nl.

Hier vind je het formulier waarin je agenda-items kunt invoeren. Kort een paar tips:

 • Elk veld is verplicht, ook de locatie. Mocht jouw locatie niet in de lijst staan, dan kun je helemaal onderaan de lijst kiezen voor ‘andere locatie’. Er komt dan een extra veld waar je locatie en adres kunt invoeren.
 • Bij omschrijving vul je een korte beschrijving in. Alleen de belangrijkste informatie komt op de site, waarna mensen kunnen doorklikken naar jullie eigen informatie. Hiermee voorkomen we dubbele content.
 • Bij ‘soort activiteit’ kies je het thema dat het beste past bij jouw agenda-item.
 • Je kunt alleen aangeven of een activiteit gratis is, eventuele ticket- of toegangsprijzen toevoegen hoeft niet.
 • Contactgegevens worden niet gepubliceerd, maar zijn voor de redactie om contact op te nemen, indien nodig.
 • Zorg voor een mooi beeld bij je activiteit. Dit is een vereiste voor ons om de activiteit te plaatsen. Bij ‘Alternatieve tekst’ vul je een omschrijving in van wat je ziet op de foto. Dit is verplicht in verband met de toegankelijkheidseisen.
 • Er zijn voorwaarden waar een activiteit aan moet voldoen. Deze zijn voor het grootste gedeelte hetzelfde als op UITinHaarlemmermeer. Je vindt de voorwaarden hier.
 • Er is geen inlog nodig om een agenda-item in te voeren.

De activiteiten worden zo snel mogelijk online gezet

Voordat de activiteit online staat, checkt de redactie deze. Dit doen zij zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 2 werkdagen. Mocht er een vraag zijn over de activiteit of mochten er twijfels zijn, neemt de redactie contact op. Ook voor vragen kun je terecht op visit@haarlemmermeer.nl.

Dank nogmaals voor de aandacht, laten we er samen iets moois van maken!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens