🎉 Ontdek de Toekomst op onze algemene ledenvergadering: Maandag 29 januari 2024 in Liberty Foodbar, Bladel! 🎉

Op maandag 29 januari wordt Liberty Foodbar te Bladel het kloppende hart van onze gezamenlijke toekomst! Het bestuur van KHN Bladel en Reusel de Mierden nodigt jou graag uit voor onze algemene ledenvergadering (ALV), waar we samen de koers voor 2024 willen bepalen. Jouw stem, jouw visie - ze zijn van onschatbare waarde. We hebben jouw signaal nodig, dus zorg dat je erbij bent!

En dat is nog niet alles! We hebben ook twee inspirerende ondernemers die zich graag willen inzetten voor de collectieve belangen van onze afdeling: Stef Wouters van De Valk te Reusel en Christian Goossens van X Sport te Bladel. Maak kennis met deze bevlogen ondernemers en ontdek hoe zij een positieve bijdrage willen leveren aan onze bruisende gemeenschap.

Na het officiële gedeelte laten we de formele sfeer los en nodigen we je uit om samen het glas te heffen op een prachtig en succesvol 2024. Ontmoet collega-ondernemers, deel jouw ideeën en laten we samen bouwen aan een sterke en bloeiende horecagemeenschap.

Mis deze unieke kans niet om betrokken te zijn bij de toekomst van jouw afdeling. Zet het in je agenda: Maandag 29 januari om 19.30 uur, Liberty Foodbar te Bladel. Jouw aanwezigheid maakt het verschil!

Agenda

1. Opening en welkom door Dick van Gerven
2. Verslag voorgaande ALV
3. Ingekomen stukken
4. Terugblik 2023
5. Bestuurszaken – financieel verslag – structuur afdeling – ophalen signalen leden, koers 2024
6. Nieuws vanuit KHN door regiomanager Casimir Stahlecker
7. Rondvraag
8. Nieuwjaarsborrel!

Aanmelden

Wij ontvangen jouw aanmelding graag via bladelreuseldemierden@khn.nl.

Op een sprankelend 2024!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens