Hierbij in het kort het laatste nieuws uit jouw afdeling KHN Drechtsteden.

Wisseling bestuursfuncties in de afdeling Drechtsteden

Zoals jullie weten heeft Ad Janssen zich de afgelopen jaren ingezet als voorzitter van de afdeling. Ad zet graag een stapje terug als voorzitter en draagt het voorzitterschap over aan Madelon Janssen. Madelon is voor ons geen onbekende. Naast dat zij eigenaar is van Bakker Bart in Dordrecht en sinds kort ook in Papendrecht, draait Madelon al enige tijd mee als bestuurslid. Ad zal wel aan blijven als bestuurslid naast Alexander Nouwens van Khotinsky en cateringbedrijf Fles en Mes. Frank Mol van Bistro Twee33 en Strada del Vino heeft aangegeven zich in te willen zetten als nieuw bestuurslid. Deze zal de eerstkomende ALV worden voorgesteld. Marlies Cirkel regiomanager ZHZ ondersteunt het bestuur waar nodig. Zoals je van ons gewend bent zetten wij ons in voor de lokale belangenbehartiging in Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht en Hendrik Ido Ambacht. Er vindt regelmatig overleg plaats bij onze gemeenten. Mocht je vragen hebben m.b.t. onderwerpen die spelen binnen je gemeente kun je uiteraard contact opnemen met het bestuur of Marlies Cirkel.

Exploitatie Vergunning Dordrecht

De afgelopen periode hebben wij in de gemeente diverse gesprekken gevoerd met de burgermeester m.b.t. de evaluatie van de vrijstelling van de exploitatievergunning. De burgermeester was voornemens om deze te gaan herinvoeren. Na verschillende gesprekken te hebben gehad waaronder de raad. Heeft men besloten niet tot het niet herinvoeren van de exploitatievergunning. Dit betekent dat het blijft zoals het is. Als bestuur zijn wij blij met dit beoogd resultaat.

Oproep nieuwe bestuurders

Als bestuur willen wij bijdragen aan een goede lokale lobby en daarom zijn wij nog op zoek naar bestuursleden voor de gemeente Zwijndrecht, Sliedrecht en Hendrik Ido Ambacht. Heb je interesse en/of vragen hierover kun je contact opnemen met de KHN Drechtsteden: drechtsteden@khn.nl of met Marlies Cirkel, regiomanager 06-53 35 18 16.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens