Lees hier de nieuwsbrief van Centrummanagement Bergeijk.

7 juni Winkelzondag
Door de maatregelen tegen het coronavirus zijn veel evenementen en acties niet doorgegaan. Ook geplande winkelzondagen in Bergeijk gingen niet door.
Nu het kabinet per 1 juni versoepelingen heeft aangekondigd en ook de terrassen onder voorwaarde open mogen, is het tijd om een inhaalslag te maken. Daarom hebben de besturen van winkeliersvereniging Winkelhart Bergeijk en Stichting Centrummanagement Bergeijk besloten om de 1e zondag ná 1 juni een winkelzondag te houden. Tijd: tussen 13.00 uur en 17.00 uur.
Vergunningplichtige evenementen zijn nog niet toegestaan. Er wordt wel nog nagedacht over het opleuken van de winkelzondag. Ideeën, voor zover nog niet eerder aangegeven, blijven welkom.

Cadeaubon Bergeijk
Het idee was al geboren vóór de Coronacrisis. Met dank aan Oak Schoenen en Stef Kappers.
Het idee: een cadeaubon voor Bergeijk. Inwisselbaar in heel de gemeente Bergeijk.
En nu is hij er... bijna. De voorbereidingen lopen voorspoedig en wij gaan er van uit dat de cadeaubon in ieder geval 7 juni en liefst een paar dagen eerder, te koop zal zijn.
De bon is tot stand gekomen met ondersteuning van Stichting Beleef Bergeijk.

Hoe ziet de bon er uit?Er is gekozen voor een bon met één bedrag van €10,00 en deze bon kan slechts in één winkel besteed worden. Wil men een groter bedrag kado doen, dan kan men meerdere bonnen kopen. Daarmee willen wij voorkomen dat onze klanten de waarde van één bon in meerdere winkels willen besteden. Dat geeft administratief te veel rompslomp. Een of meerdere bonnen worden geleverd in een luxe kadoverpakking (kubus). De afzonderlijke bonnen in een kubus kunnen uiteraard wel in meerdere winkels besteed worden.

Verkooppunten
In eerste instantie zal de bon alleen bij Bruna te koop zijn. Dat heeft alles te maken met het inregelen van de administratieve organisatie achter de bon. Maar het is zeker de bedoeling om het aantal verkooppunten uit te breiden naar alle kerkdorpen.

Verzilveren door deelnemende ondernemers
De bonnen kunnen worden verzilverd bij Stichting Centrummanagement Bergeijk door de ingenomen bonnen, mét daarbij een factuur zónder btw, te sturen naar onze postbus Postbus 82. Of in onze brievenbus Hof 18c te deponeren.

Deelnemende ondernemers
Alle ondernemers in de gemeente Bergeijk mogen deelnemen. Zij kunnen zich aanmelden via e-mail: cadeaubonbergeijk@gmail.com. Deelnemen kost verder niets. Alleen de moeite van het verzilveren.
Wij gaan er van uit dat alle ondernemers in het centrumgebied van Bergeijk automatisch deelnemen en de cadeaubonnen aan zullen nemen. Je hoeft je niet aan te melden. Mocht je uitdrukkelijk bezwaar hebben dan kun je je afmelden via hetzelfde e-mail adres. Een lijst van deelnemende ondernemers wordt op de website www.bergeijkgeeftenergie.nl geplaatst.
Om de bon in uw winkel te promoten krijgt u een poster aangeleverd. De bon zal ook op andere wijze gepromoot worden.

Wij hopen dat deze cadeaubon een succus wordt en een bijdrage levert aan het stimuleren van lokale aankopen.

Wees Loyaal, Koop lokaal

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens