Graag willen wij jou, als bestuur KHN Rotterdam, informeren over een aantal onderwerpen.

Uitnodiging stagemarkt horecascholen

De stagemarkt vindt plaats maandag 7 maart 2022 en wordt dit jaar gehouden bij Hilton Rotterdam. Doel van deze stagemarkt is om onze studenten kennis te laten maken met de verschillende soorten horecabedrijven en bedrijfsformules in de regio Zuid-Holland. Je kunt jezelf en jouw bedrijf presenteren aan al onze studenten. Zie voor meer informatie deze uitnodiging.

Koplopergroep Circulaire restaurants

Duurzaam ondernemen is de toekomst, daar is geen ontkomen aan. Ook voor horecaondernemers in Rotterdam heeft deze ontwikkeling grote gevolgen. Tegelijkertijd levert het aantrekkelijke kansen op! Meer info en tips samengesteld door de koplopergroep Circulaire Restaurants. Circulaire restaurants - Ondernemen010

Horecavisie Rotterdam

De gemeente Rotterdam is gestart met het opstellen van een nieuwe Horecavisie. KHN Rotterdam heeft als lokale partner hiervoor input geleverd, omdat wij het van belang vinden dat alle visies van verschillende sectoren in de stad op elkaar afgestemd worden hebben wij eerder gepleit voor zo’n visie. Helaas hebben wij geconstateerd dat deze afstemming in de nieuwe visie en onze ingebrachte punten volledig ontbreekt. Wij hebben onze zorgen hierover geuit en ons bezwaar gemaakt bij de commissie EDEM op 16 februari jl. met als inzet dat deze horecavisie in zijn volledigheid teruggaat naar de tekentafel. De gemeente gaat met alle ingebrachte punten van de commissieleden EDEM, KHN Rotterdam en bewoners terug naar de tekentafel. In deze bijlage kun je lezen waar wij als KHN Rotterdam voor staan.

Uur met het bestuur

Wil je met het bestuur in gesprek? Binnenkort komen wij met een aantal data. Wie zijn de mensen achter het bestuur van KHN Rotterdam? Wat doen zij voor jou? Waar zetten zij nu op in? Wat houdt jou bezig? Wie zijn onze leden?

Waarom is dit opgezet:

  • Je leert de bestuurders beter kennen en zij jou;
  • Je kunt vragen stellen over inhoudelijke thema’s en suggesties delen;
  • Wij kunnen elkaar inspireren over o.a. toekomstbestendigheid en voorbereiding van de heropening;
  • Wij kunnen leren van elkaar, want samen kom je verder, zeker nu.

Hou hiervoor je mailbox in de gaten en uiteraard delen we het ook op onze socials: Facebook en LinkedIn.

Kom jij ons versterken?

KHN Rotterdam is op zoek naar nieuwe bestuursleden. Heb jij affiniteit met de lokale overheid en collectieve inzet voor een betere horecamarkt? Schroom dan niet om contact op te met onze regiomanager, Marlies Cirkel 06 53 35 18 16 / m.cirkel@khn.nl of Renata Beijen 06 57 07 87 74 / r.beijen@khn.nl.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens