Graag willen wij jou, als bestuur KHN Schiedam, informeren over een aantal onderwerpen.

Het is het alweer eind maart en we hebben al prachtige zonnige dagen gehad en hopelijk hebben jullie het lekker druk gehad.
Laten we hopen dat de coronamaatregelen niet terugkomen en dat we na 2 jaar eindelijk weer kunnen ondernemen en daarnaast ook weer samen kunnen komen. Wij hebben alvast een leuke middag gepland op 16 mei en wij zouden het leuk vinden als jullie allemaal komen.

Precariobelasting

De gemeenteraad van Schiedam heeft bij de vaststelling van de fiscale tarieven voor 2022 een 0-tarief vastgesteld voor de precariobelasting van het plaatsen van terrassen. Dit betekent dus dat je voor 2022 geen precario voor het terras hoeft te betalen.

Save the date: maandag 16 mei 2022

Het bestuur nodigt alle leden uit voor een informele borrel. Even samen met elkaar bijpraten onder het genot van een hapje & drankje. Jij komt toch ook? Tijd en locatie volgt spoedig, maar noteer maandag 16 mei alvast in de agenda!

Signalen vanuit leden

Het bestuur staat altijd open voor suggesties van leden. We vernemen graag alle signalen, zodat wij daarop de strategie voor de korte en lange termijn kunnen aanpassen. Wil je een signaal delen? Stuur dan een mail naar r.beijen@khn.nl.

Versterking gezocht

Wij zijn op zoek naar versterking binnen het bestuur. Heb jij interesse om ons te komen versterken of wil je eerst eens een vergadering bijwonen? Stuur dan een mail naar r.beijen@khn.nl.

Contact regiomanager KHN

Hebben jullie vragen of suggesties? Je kunt altijd contact opnemen met Renata Beijen via 06-57078774 of r.beijen@khn.nl.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens