Via ‘Samen in nood Steenwijkerland’ zijn al vele ondernemers geholpen. Wellicht kan 'Samen in nood' ook iets voor jou betekenen? En lees meer over een Regionaal Techniek Centrum in Steenwijkerland.

Het bestuur van KHN Steenwijkerland wil je met deze nieuwsupdate op de hoogte houden van het laatste nieuws. Heb je hier vragen over of wil je ons gewoon eens spreken? Mail ons dan op steenwijkerland@khn.nl en we nemen contact met je op.

Samen in Nood Steenwijkerland

Aan het begin van de coronacrisis hebben ondernemers het initiatief genomen om elkaar te helpen in tijden van crisis. Vanuit de gedachte ‘met elkaar en voor elkaar’ is Samen in nood ontstaan. Helaas is dit initiatief nog steeds actueel, maar via ‘Samen in Nood Steenwijkerland’ zijn al vele ondernemers geholpen.

Een Regionaal Techniek Centrum in Steenwijkerland?

Is een Regionaal Techniek Centrum dé oplossing om te zorgen voor voldoende technisch geschoold personeel? Wat kan het jou bieden? En hoe werkt het in de praktijk? Op donderdag 22 april aanstaande van 08.00 tot 10.00 uur gaan ze hierover graag met jou in gesprek. Via de bovenstaande link vind je meer informatie en hoe je je voor deze bijeenkomst kunt aanmelden.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens