Op dinsdag 8 september jl. heeft het bestuur van KHN Haarlem overleg gehad. Wat kwam er zoal ter sprake?

Brief input begroting gemeente Haarlem
KHN heeft een brief opgesteld voor de gemeente om bij de begrotingsbehandeling aandacht te vragen voor de onderwerpen die volgend jaar belangrijk zijn voor de horeca in Haarlem. Hierin komt bijvoorbeeld de lastenverlichting aan de orde met betrekking tot precariobelasting, terrasbelasting, toeristenbelasting, vergunningen en leges. Daarnaast wordt gevraagd flexibel om te gaan met bestemmingsplannen en de toekomstige marktruimte in kaart te brengen.

Toeristische Koers
Er ligt een uitnodiging van de gemeente om opnieuw te kijken naar de voor de corona-crisis opgestelde Toeristische Koers, richting 2030. Eind september is hier een overleg over. KHN Haarlem ziet het liefst de vaststelling van de Toeristische Koers op strategisch vlak en daarnaast een korte termijnplanning.

Ledenvergadering
Binnenkort wordt de leden de vraag gesteld of er behoefte is aan een fysieke of digitale ledenvergadering in november of december. Graag organiseert KHN Haarlem een bijeenkomst om de leden de mogelijkheid te geven vragen te stellen, maar hier moet echter wel belangstelling voor zijn. Heb je hier een mening over? Laat het weten via haarlem@khn.nl.

Toiletvoorzieningen
KHN Haarlem legt bij de gemeente neer wat de mogelijkheden zijn voor het plaatsen van een toiletunit op drukke plaatsen, zodat de horeca hierin ontzien wordt.

Haarlem 775 jaar
De plannen voor activiteiten rondom 775 jaar Haarlem zijn uiteraard op een lager pitje gedraaid. Binnenkort wordt hier meer over duidelijk en zal dit gecommuniceerd worden.

Evaluatie bestuur
Het bestuur zal binnenkort de functies binnen het bestuur evalueren en kijken waar verbeterpunten zijn. Tevens zal er per bestuurslid een functieomschrijving en speerpunten omschreven worden. Vervolgens wordt bekeken of er op bepaalde portefeuilles nieuwe bestuursleden aangetrokken kunnen worden.

Dinsdag 20 oktober vergadert jouw bestuur weer. Heb je onderwerpen of vragen die je per mail wil stellen, laat het ons weten via haarlem@khn.nl.

Heb je de Facebookpagina van KHN Haarlem al geliked? Zeg het voort!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens