Op woensdag 8 december jl. heeft het bestuur van KHN Haarlemmermeer overleg gehad bij Hotel The Florian in Hoofddorp. Tony van The Florian is tijdens de bestuursvergadering aangeschoven om mee te praten.

Na de bestuursvergadering kregen de leden de mogelijkheid om aan te sluiten en bij te praten in The Florian tijdens de borrel en rondleiding.

Onderstaand enkele besproken punten uit de bestuursvergadering.

Afdelingsbijdrage 2021 niet geheven
Afgelopen jaar heeft het bestuur besloten de afdelingsbijdrage niet te heffen voor 2021. Deze bijdrage is naast de contributie een extra heffing voor activiteiten van het lokale bestuur. Je kunt hier terugvinden wat we er allemaal voor doen.

Ontwikkelingen Nieuwe Kom
We volgen de ontwikkelingen op de voet. Er zijn externe bureaus ingehuurd om de plannen te maken, maar ondernemers worden niet betrokken bij het maken van deze plannen. We zullen dit aankaarten in het HOP-overleg met de burgemeester. Dit overleg is maandag 13 december gepland.


Update Shutteproject
Het lag even stil, maar er is onlangs een overleg geweest met Schiphol. Er zijn 2 nieuwe adviesbureaus uitgenodigd met als belangrijkste opdracht het uitleggen van het netwerk en het maken van een dienstregeling. Het project is dus weer in beweging.

Hoteloverleg, samen sterk
Op 18 november heeft het hoteloverleg plaats gevonden. Tijdens dit overleg is besproken dat er een andere invulling gegeven zal worden aan dit overleg. Er komt een gedeelte met sprekers en een gedeelte zonder gasten, waar de hotels onderling de uitdagingen en strategien kunnen bespreken.

Een verslag van het hoteloverleg van 18 november kun je hier terugvinden.

Overige zaken en bijeenkomsten

  • 11 april 2022 Ledenvergadering
  • 22 juni 2022 inspiratietour
  • We zijn aangesloten bij het overleg van Haarlemmermeer Marketing. Zodra hier nieuws over is laten we het weten.
  • Maandag 13 december vindt het HOP overleg met de burgemeester plaats. We houden je op de hoogte over besproken punten.

Het laatste nieuws rondom Corona vind je hier:

We bedankten The Florian voor de gastvrijheid. Op maandag 14 februari 2021 vergadert het bestuur weer. We zoeken hiervoor een locatie bij een lid van KHN Haarlemmermeer. Wil je het bestuur over de vloer? Of heb je onderwerpen of vragen die je wilt stellen, laat het ons weten via haarlemmermeer@khn.nl.

Heb je de Facebook van KHN Haarlemmermeer al geliked? Zegt het voort!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens