KHN Horst aan de Maas is gestart met een samenwerking tussen de horeca en Dendron om de jeugd weer te enthousiasmeren voor ons mooie vak. Er worden gastlessen gegeven in de grootkeuken van het Dendron, maar ook bij horecazaken op locatie.

Als afsluiter willen de leerlingen meenemen met een KHN on Tour op 21 maart naar Hanos, Gilde opleidingen Venlo, Foodlab en nog enkele horecabedrijven die graag hun verhaal willen vertellen om de leerlingen mede te enthousiasmeren.

Voel jij je geroepen om op 21 maart jouw unieke verhaal te doen over bijvoorbeeld wijn, bier, koffie of jouw onderneming en de leerlingen van het Dendron te enthousiasmeren voor ons mooie vak? Dan horen we graag van je via horstaandemaas@khn.nl.

Gemeente Horst aan de Maas stelt opnieuw gelden beschikbaar voor de controle van het coronatoegangsbewijs (CTB)

Gelukkig hoeft het inmiddels niet meer, maar tot 25 februari was het zoals jullie weten nog verplicht om het CTB te checken. Het rijk heeft hiervoor opnieuw gelden beschikbaar gesteld aan de gemeenten. De gemeente Horst aan de Maas heeft besloten om deze gelden ook nu weer door te sluizen naar de ondernemers. Mocht je gebruik willen maken van deze vergoeding, kijk dan op Bijdrage controleren coronatoegangsbewijs | Gemeente Horst aan de Maas. De uiterste aanvraagtermijn is 10 maart 2022.

Invoering exploitatievergunning door gemeente Horst aan de Maas

De gemeenteraad van Horst aan de Maas heeft in de laatste raadsvergadering ingestemd met het invoeren van een exploitatievergunning. Jullie worden hier op een later tijdstip nog nader over geïnformeerd. Wij zijn erg tevreden met het feit dat de gemeente goed geluisterd heeft naar onze bezwaren tegen de invoering van deze exploitatieplicht en dat de gemeente daarom, voor de ondernemers die op dit moment al een horecazaak in Horst aan de Maas hebben, geen legeskosten voor deze vergunningsplicht in rekening zal brengen. Voor nieuwe aanvragen zullen er wel legeskosten in rekening worden gebracht.

Wil je nu al meer weten over deze vergunningsplicht? Dan kun je daarvoor terecht bij onze regiomanager Christel Nabuurs.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens